Welkom bij My-Taï

Het overkomt ons allemaal, die plotse goesting in een andere, meer exotische keuken en de Thai keuken valt bij de meesten zeker in de smaak!

My-Taï in Wezembeek-Oppem vlakbij Brussel, is makkelijk bereikbaar en bekend bij alle liefhebbers van fijne Thai keuken; u wordt er hartelijk onthaald en verwend met heerlijk geparfumeerde fijne gerechten die u zullen doen dromen van zon en exotische oorden.

Maar My-Taï is eerst en vooral de geschiedenis van de liefde van de eigenaar Bernard voor dit prachtige land, waar de meisjes zo mooi zijn dat hij er zijn teerbeminde vond. ”De liefde van de man gaat door de maag”, een gezegde waar veel waarheid in schuilt en dat Tai (de naam van de echtgenote!) met haar culinaire talenten zeer zeker heeft bevestigd naar Bernard toe. Hij heeft van zijn kant besloten om zijn vrienden mee te laten genieten en heeft haar dit restaurant opgedragen dat met zijn lekkere keuken, zijn take-away en traiteur aan huis, gekend is ver over de grenzen van Wezembeek-Oppem.

Trouwens, je kunt er steeds wel een parkeerplaats vinden, maar voor alle zekerheid, reserveer toch even je tafel, want Bernard heeft zeer veel vrienden…. !

Openingsuren
Dinsdag - zaterdag: 12u00 – 14u00 & 19u00 – 22u00